Info

Miksi
kotisivut?

Koska ne lisäävät tutkitusti näkyvyyttä!

Kotisivut teille

Näkyvyys, sitä me haemme.

Omalla kotisivulla yritys, yhdistys tai yksityishenkilö saa virtuaalisen “käyntikortin” internetiin, maailman vilkkaimmalle mediaväylälle, askeleen lähemmäksi ostavaa asiakasta. 

Kotisivu on ehdoton tekijä mikäli haluatte olla näkyvillä internetissä. Yli 90% asiakkaista etsii ensimmäiseksi tietoa kotisivuilta, jonka jälkeen hyvät somekanavat ovat plussaa (Facebook, Instagram, jne.).

Mikäli teillä ei ole omia kotisivuja tai haluatte päivittää verkkosivuja, niin me autamme mielellämme sivujen toteutuksessa ja suunnittelussa. Lähtökohtaisesti on suositeltavaa, että ns.”käyntikorttisivu” (hinnasto napakka) löytyy Google-haulla, tällöin tärkeimmät tiedot kuten yhteydenottolomake ovat asiakkaiden helposti saatavilla.

Noin 70 % kaikesta netin käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla eli puhelimilla, näin ollen on erittäin tärkeää, jotta kotisivut skaalautuvat eri näytöille.

Kotisivuja on monenlaisia, joten projektin alussa käydään läpi mihin käyttötarkoitukseen kotisivut tulevat. Halutaanko sitä kautta uusia asiakkaita, ajanvarauksia, hakemuksia vai onko se käyntikorttisivu?

On myös tärkeää pitää kotisivut ajan tasalla, jonka hoidamme puolestasi tai voit halutessasi itse päivittää kotisivusi.

Jos haluat olla edelläkävijä laadukkailla kotisivuilla, jotka lisäävät yhteydenottoja (liidi), sekä auttavat tavoitteiden saavuttamisessa (konversio) kysy lisää, niin kerromme kotisivuista ja niiden mahdollisuuksista.

PS. Kotisivut ja etenkin verkkokauppa tarvitsevat myös työkaluja kävijämäärän analysointiin, jota kannattaa ehdottomasti hyödyntää verkkokaupassa. Tähänkin “ongelmaan” neuvomme ratkaisut.

Kaikki Kodenetin ylläpitämät verkkosivut sisältävät SSL-suojauksen, jota myös hakukoneet suosivat.

WordPress nettisivut yritykselle

Kodenetin kautta otetut kotisivut sisältävät kaiken tuen ja tekniikan, jota tarvitset kotisivujen ylläpitämiseen.

Teemme kotisivuja koko Suomen alueelle, koska pääsääntöisesti kaikki asiat voidaan sopia puhelimella tai sähköpostilla lukuun ottamatta muutamaa poikkeusta mikäli tarvitsette esimerkiksi valokuvauspalvelua.

Kotisivujen toteutus

Kokosimme kaikki tärkeät ominaisuudet toimiviin, turvallisiin ja nopeisiin kotisivuihin, jolloin sivustosi tekninen puoli on taatusti ajan tasalla. Hoidamme  kotisivujen graafisen suunnittelun ja ominaisuuksien määrittelyn, jotta sivusto tukee yrityksenne näkyvyyttä ja myyntiä.