Info

Miksi kotisivut?

Kotisivut yritykselle tai teille

Koska ne lisäävät tutkitusti näkyvyyttä!

Näkyvyys, sitä me haemme. Omalla kotisivulla yritys tai te, saatte virtuaalisen “käyntikortin” internetiin, maailman vilkkaimmalle mediaväylälle, askeleen lähemmäksi ostavaa asiakasta. 

Kotisivut ovat ehdoton tekijä, mikäli haluatte olla näkyvillä internetissä. Yli 90% asiakkaista etsii ensimmäiseksi tietoa kotisivuilta, jonka jälkeen hyvät somekanavat (facebook, Instagram, jne.) ovat plussaa.

Mikäli teillä ei ole omia kotisivuja tai haluatte päivittää verkkosivuja, niin me autamme mielellämme sivujen toteutuksessa ja suunnittelussa. Lähtökohtaisesti on suositeltavaa, että löytyy Google haulla ainakin ns.”käyntikorttisivu” (hinnasto, napakka), tällöin tärkeimmät tiedot ovat saatavilla, sekä yhteydenottolomake. Näin teillä on ainutkertainen tilaisuus olla internetin “eturivissä” ja mikä tärkeintä kotisivut ovat AJANTASALLA. 

Kotisivuja on monenlaisia, joten käydään läpi mihin käyttötarkoitukseen kotisivut tulevat. Halutaanko sitä kautta uusia asiakkaita, ajanvarauksia, hakemuksia vai onko se ns. käyntikorttisivu?  

Lopputoteutuksen hoidamme me ja te voitte antaa matkan varrella hienoja vinkkejä sivuille.

 

Jos kiinnostuit enemmän ja haluat olla edelläkävijä laadukkailla kotisivuilla, jotka parantavat liidejä (yhteydenotto, sähköpostiosoitteen jättäminen) ja konversiota (konversio = haluttu toiminto kävijälle, toteutunut kauppa) kysy lisää yhteystiedot, niin kerromme sivuista ja niiden mahdollisuuksista.

PS. Kotisivut ja etenkin verkkokauppa tarvitsevat myös työkaluja kävijämäärän analysointiin, jota kannattaa ehdottomasti hyödyntää verkkokaupassa. Tähänkin “ongelmaan” neuvomme ratkaisut.

Kaikki Kodenetin ylläpitämät verkkosivut sisältävät SSL-suojauksen, jota myös hakukoneet suosivat.

 

Parhaat nettisivut yritykselle ja sinulle.

Kodenetin kautta otetut kotisivut sisältävät kaiken tuen ja tekniikan, jota tarvitset kotisivujen ylläpitämiseen.

Teemme kotisivuja koko Suomen alueelle, koska pääsääntöisesti kaikki juoksevat asiat voidaan sopia puhelimella tai sähköpostilla lukuun ottamatta muutamaa poikkeusta, mikäli asiakas tarvitsee esimerkiksi valokuvauspalvelua.

Kokosimme kaikki tärkeät elementit toimiviin, turvallisiin ja nopeisiin kotisivuihin, jolloin sivustosi on taatusti ajantasalla tukien uusinta tekniikkaa.